Over ons

Leeters accountants + adviseurs is een organisatie die met name diensten verleent aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepers en particulieren.

Het maakt niet uit of dit de kleine zelfstandige ondernemer  is of de middelgrote onderneming met 100 medewerkers; wij werken graag voor ondernemers in alle segmenten van het MKB.

Als vraagbaak en vertrouwenspersoon van ondernemers en particulieren staan wij kort bij onze relaties. Door betrokkenheid en persoonlijk contact te combineren met kennis en kwaliteit zijn wij in staat u daadkrachtig te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Ook buiten kantoortijden staan wij desgewenst tot uw beschikking.

Wij onderscheiden ons in het kwalitatieve advies en reguliere jaarwerk dat wij bieden op een efficiënte en praktische wijze, maar bovenal betaalbaar.

John Leeters van Leeters accountants + adviseurs John Leeters AA FB
Na het VWO heb ik  Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HEAO in Sittard. Vanaf 1988 ben ik werkzaam geweest bij een aantal middelgrote accoun- tantskantoren en heb mijn opleiding tot accountant-administratieconsulent en federatie belastingadviseur ge- combineerd met mijn werkzaam- heden in de accountancy en de belastingadviespraktijk. De combi- natie van ervaring en gevolgde opleidingen maakt mij tot een sterke sparring partner voor de ondernemer.

Wij zijn lid van

Accountant lid van NBA

NOVAK

Register Belasting Adviseurs